Gruppregression

Det här är en personlig och andlig utvecklingskurs som samtidigt verkar terapeutiskt. För att få ut så mycket som möjligt av regressionerna är det bra om du har mediterat tidigare.

Vi träffas under 5 kvällar då vi gör besök i barndom, tonår, delpersonligheter, tidigare liv. Den femte och sista regressionen låter jag ligga öppen och anpassar den efter gruppen, det kan t.ex bli ett besök i liv mellan liven eller en gruppversion av Resan.

Precis som i en enskild regression kommer du här i kontakt med sådant som idag kanske hindrar dig på olika sätt i livet. Du får en förståelse för vad som format dig till den du är. Kanske du är nyfiken på var, när och hur du skaffade dig de talanger och kunskaper du bär med dig idag? Efteråt får alla en möjlighet att dela sin upplevelse med gruppen och jag hjälper till att tolka och vägleda om något är oklart.

Ofta får man till sig nya insikter vilket ger en annan syn på de händelser och minnen man bär med sig. Förståelsen hjälper dig att släppa taget om sådant du samlat på dig under din existens och som inte längre fyller någon funktion. Likväl som vi alla har sidor vi gärna skulle vilja bli vän med, så har vi också sidor som vi kanske vill stärka och utveckla.

  • Datum höst 2023: Torsdag 24 aug, 7 sep, 21 sep, 5 okt, 19 okt

  • Datum vår 2024: Under planering

  • Tid: Klockan 18.00 - ca 20.30

  • Plats: Min lokal på Hönekullavägen 21, Mölnlycke (samma byggnad som Colorama)

  • Kostnad: 1.900 kr, inkl. 100 kr i anmälningsavgift. Kursavgiften på 1.800 kr kan delas upp på två månader som då meddelas i samband med din anmälan.

Du anmäler dig via e-post till annika@annikagranlund.se eller genom att använda kontaktformuläret som du hittar här. Uppgifter om hur och när betalningen sker får du av mig efter överenskommen bokning. Anmälningsavgift betalas först när du fått din plats bekräftad av mig.

Jag väljer att arbeta med mindre grupper för att kunna ge mer tid åt varje enskild deltagare. Jag är dock flexibel och kan enkelt öppna upp för fler grupper om den första gruppen blir fullbokad.

Åldersgräns 18 år.

Det råder tystnadsplikt inom gruppen.

Anmälan är bindande. Anmälningsavgift återbetalas ej. Kursavgift återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.