Änglakontakt

Här är en av många olika tekniker för att få kontakt med sin skyddsängel

Vi har alla flera änglar med oss i alla stunder av vårt liv. En av dem är din personliga skyddsängel och är med dig hela den resa du gör från stunden du föds till det är dags för själen att återvända hem till andra dimensioner igen. Skyddsängelns uppgift är att underlätta den livsväg du valt att gå här på jorden.

Vi är alla här för att utvecklas på olika sätt, liv efter liv. Varje människa har en hel armé av änglar, guider och andra hjälpare runt sig som vill hjälpa och vägleda oss. De står alltid redo att rycka in då de behövs. Nu är det ju så att människan har en fri vilja som änglar, och andra hjälpare, inte får gå emot. Det är en universell lag att den fria viljan inte får brytas. Därför är det så viktigt att du måste ge änglarna klartecken till att de får lov att träda fram och vägleda dig. Änglar får dock lov att gå in och styra utan vårt medgivande under situationer där det finns risk för trauma eller ett förkortat liv genom olycka eller andra extrema situationer. Du kan be dina änglar om precis vad som helst, små eller stora frågor spelar ingen roll.

Jag kan ta mig själv som exempel på vad du kan få hjälp med; ”En kväll hade jag planerat att besöka en medial demonstration (storseans). Vid sådana demonstrationer är det vanligt att dörrarna låses vid ett visst dags och jag var sen. Jag visste att det skulle bli fullt av besökare och jag blev orolig att jag inte skulle få plats. Jag stannande upp i 2 minuter, samlade mig och fokuserade på mitt inre. Sen bad jag änglarna att springa före och hålla en plats för mig. Jag kom iväg och hann precis innanför dörren innan den låstes. Då jag kliver in i rummet där den mediala seansen ska hållas, ser jag att det är sprängfullt med besökare. Men jag ser också, till min stora glädje, att det finns en plats kvar. Endast en enda stol är ledig och det är just den stolen som jag alltid sitter på då jag besöker denna förening!! Det var definitivt inte slumpen som sparade ”min” stol åt mig, här gick min bön till änglarna fram. Kvällen blev fantastisk och jag kände stor tacksamhet för att jag fick hjälpen jag bad om.”

Så det är inte bara de stora livsavgörande frågorna änglarna hjälper oss med. Letar du efter något nytt plagg kan du be om att bli lotsad till den butik som har det du söker till det bästa priset. Lyssna till din magkänsla, det är via den och våra sinnen andevärlden talar till oss. Det är bara att be om hjälp. De trollar inte fram lösningen framför fötterna på dig, du får göra jobbet själv, men de vägleder dig gärna till svaret/lösningen. Hur gör man nu då?

HUR FÅR MAN DÅ KONTAKT MED SIN SKYDDSÄNGEL?

Sätt dig i stillhet, blunda gärna eller hitta en punkt som blicken kan vila på, en ljuslåga t ex. Fokusera på din andning, vilket är ett enkelt sätt att komma till ro. Linda en ljusbubbla runt de tankar som far runt och se för din inre blick hur de svävar iväg. Om tankar kommer är det okej att lägga märke till dom, men stanna inte i dom, analysera inte, utan låt de bara flyta förbi. Sitt en stund och fokusera på andningen och att tömma ut tankarna. Flytta sen fokus till ditt hjärtchakra, tänk dig att du drar in vitt renande ljus genom hjärtchakrat i samma takt som du andas. Andas in ljus, lätt energi och andas ut all den energi, i form av oro eller stress, som inte längre gagnar dig. Är du känslig för energier kan du känna hur hjärtchakrat vidgar sig, du kan känna det som en kittling eller som att det pirrar och blir varmt. Nu när du höjt din energi är du redo att kontakta din skyddsängel. Be honom/henne att komma dig nära, håll fokus och var medveten om allt du upplever inom dig. Lägg märke till förändringar som sker inuti dig och runt omkring dig. (I nästa stycke följer några exempel på vad du kan komma att uppleva) Då du känner, eller bara vet, att du fått kontakt med din ängel berättar du för denne om vad du önskar ha hjälp med. Då du är klar tackar du din ängel för hjälpen du får. Kom sen varsamt tillbaka till nuet.

Känner du att energin runt dig förändras vet du att din ängel är där, annars ha tillit till att ängeln finns bredvid, framför eller bakom dig. Du kan känna det som lätta pirrningar, stickningar, värme, kyla eller liknade. Eller så ”vet” du bara att det finns en närvaro intill. Hur man märker av en närvaro beror på vilket/vilka sinnen de använder för att meddela sig, våra sinnen är deras verktyg. Du kan komma att känna en smekning över din kind eller så kan du få en inre bild av en färg eller av något som rör din fråga/bön. Andevärlden använder sig då av det inre bildarkiv som du samlat på dig genom livet. Så vid inre bilder kan det krävas att du själv tolkar vad bilden betyder för just dig. En solros t ex kan betyda olika för dig och för någon annan. Ser du en färg är den kopplad till din ängel och att budskapet då är att du blivit hörd. Nästa gång du ser färgen för din inre blick vet du att din ängel är nära och vill berätta det för dig. När du ber om hjälp var så tydlig du kan, då får du tydliga svar. Otydlighet eller dålig fokus kan liknas vid en brusande radiokanal och din ängel kanske inte hör/förstår vad det är du ber om. Svaret kommer inte alltid direkt, utan det kanske dröjer ett par dagar. Hur och när du får svaret till dig kan vara olika. Du kanske läser en artikel där svaret på din fråga finns med, eller så möter du någon som tar upp ämnet och ger dig svaret. Det finns massor av sätt för änglarna att förmedla sitt svar till dig.

Lycka Till