Aktuella Kurser 2023

Mina kurser är utvecklande både på ett andligt och personligt plan. Genom övningar, meditation och samtal i gruppen får du med dig insikter och tekniker hur du själv kan finna svaren på dina frågor och få vetskap och förståelse för vad som gör dig till den Du är.

Klicka på respektive bild för mer information

kurs i medial och intuitiv utveckling

Mölnlycke

Medial utveckling

Du lär dig att tolka den information du får till dig via din intuition och andra mediala kanaler samt hur du kan använda dig av den i din vardag. Du får t.ex prova på auraläsning, psykometri, tarot, möta din guide och länka till andevärlden.

Zoom Meditation 2023

ZOOM

Vägledd Meditation

Meditationer inspirerade av iriska kelters mytologi. Här möter du några av deras Gudar o Gudinnor och får ta del av deras visdom, magi och helande krafter. Ett magiskt tillfälle att förnya din energi samtidigt som du får kraftfull vägledning från uråldriga källor.

kurs gruppregression

Mölnlycke

Gruppregression

Öppna upp för alla de minnen, kunskaper och erfarenheter du bär med dig från olika tider och existenser. Få en förståelse för vad som format dig till den du är. Kanske du är nyfiken på var, när och hur du skaffade dig de talanger och kunskaper du bär med dig idag?