Aktuella Kurser

Mina kurser är utvecklande både på ett andligt och personligt plan. Genom övningar, meditation och samtal i gruppen får du med dig insikter och tekniker hur du själv kan finna svaren på dina frågor och få vetskap och förståelse för vad som gör dig till den Du är. 

Klicka på respektive bild för mer information

Kurs

Medial utveckling

Du lär dig att tolka den information du får till dig via din intuition och andra mediala kanaler samt hur du kan använda dig av den i din vardag. Du får t.ex prova på auraläsning, psykometri,  tarot, möta din guide och länka till andevärlden. 

Kurs

Gruppregression

Välkommen in till minnenas hus. Öppna upp för alla de intryck och upplevelser du bär med dig från olika tider och existenser. Här får du en förståelse för vad som format dig till den du är. Kanske du är nyfiken på var, när och hur du skaffade dig de talanger och kunskaper du bär med dig idag?

Kurs

Under planering

Har idéer för en spännande kurs som ännu inte lämnat planeringsstadiet. Mer om det kommer så småningom...

Medial Utveckling

Alla har vi en inneboende kraft inom oss som vägleder oss genom livet, nämligen intuitionen. Vi får också vägledning från de guider och hjälpare vi har runt omkring oss. Genom att utveckla din intuition och medialitet stärks inte bara kommunikationen till dessa hjälpare, du stärker även din egen tillit.

Den här kursen är för dig som är nyfiken och vill prova på olika sätt av högre kommunikation. Tecknen från dina guider och ditt högre jag finns överallt runt omkring dig. De finns i molnen, i naturen, i artikeln du läser, i dina drömmar etc. Du får vägledning från dig själv (intuition), från ljusmästare och kära bortgångna. Andevärlden är fenomenal på att finna vägar till att förmedla sig, men det är ju inte alltid man förstår att den goda idén, bilden i molnet eller att den lite märkliga känslan där hemma kommer från någon som har något att förmedla. Att lära sig att tolka symboliken i det man får till sig är också viktigt för att förstå innebörden i budskapet. Information plockar vi upp med hjälp av våra inre sinnen genom att vi tar emot inre bilder, hör ett ord eller en fras i huvudet, känner en doft eller smak, man kan även ta emot förnimmelser i den fysiska kroppen. Ibland vet man bara, man har en inre känsla. Dina sinnen och din tillit är de verktyg du behöver för kommunikation på ett högre plan. Varje person är unik och var och en tar emot information på olika sätt. Samtliga sinnen används inte alltid för andlig kommunikation, det beror dels på var i ens utveckling man befinner sig. Ofta har man ett eller två sinnen som är mer framträdande än andra, men i takt med den egna utvecklingen kan fler vägar öppnas upp. Du får lära dig olika kommunikationstekniker för att finna vilket sätt som passar dig bäst.

Vi inleder med en meditation för att förbereda oss inför dagens övningar. Personlig och andlig utveckling går hand i hand och genom att gå den här kursen kommer du automatiskt också att utvecklas och lära känna dig själv mer på ett djupare plan. 

Inga förkunskaper krävs, varje deltagare utgår från den plats där var och en befinner sig i sin personliga och andliga utveckling. Vi träffas 3 tim/ggr under 6 söndagar. Sista kurstillfället är det diplomutdelning. 

Kursinnehåll - Meditation, möt din guide, intuitiva övningar, symboltolkning, tarot och andra kort för vägledning, att läsa av auran, psykometri, länkning. Kursinnehållet är inte ristat i sten då jag använder mig av min intuition för att skapa kurstillfället. 

Det råder tystnadsplikt inom gruppen!

  • Datum - Söndag 5 sep, 19 sep, 3 okt, 17 okt, 31 okt, 14 nov

  • Tid - Klockan 10.00 - 13.00

  • Plats - Min lokal på Hönekullavägen 21, Mölnlycke (samma byggnad som Colorama)

  • Pris - 2.800 kr, inkl. 100 kr i anmälningsavgift. Kursavgiften på 2.700 kr kan delas upp på två månader som då meddelas i samband med din anmälan.

Du anmäler dig via e-post till annika@annikagranlund.se  eller genom att använda kontaktformuläret som du hittar här.

Jag väljer att arbeta med mindre grupper, men är flexibel och kan enkelt öppna upp för en grupp till om den första gruppen blir fullbokad.

Åldersgräns 18 år. 

Anmälningsavgift återbetalas ej. Kursavgift återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.

Gruppregression

Det här är en personlig och andlig utvecklingskurs som samtidigt verkar terapeutiskt. För att få ut så mycket som möjligt av den här kursen är det bra om du har mediterat tidigare.

Vi träffas under 5 onsdagskvällar då vi gör besök i barndom, tonår, delpersonligheter, tidigare liv. Den femte och sista regressionen låter jag ligga öppen och anpassar den efter gruppen, det kan t.ex bli ett besök i liv mellan liven eller en gruppversion av Resan. 

Precis som i en enskild regression kommer du här i kontakt med sådant som idag kanske hindrar dig på olika sätt i livet. Du får en förståelse för vad som format dig till den du är. Kanske du är nyfiken på var, när och hur du skaffade dig de talanger och kunskaper du bär med dig idag? Efteråt får alla en möjlighet att dela sin upplevelse med gruppen och jag hjälper till att tolka och vägleda om något är oklart. 

Ofta får man till sig nya insikter vilket ger en annan syn på de händelser och minnen man bär med sig. Förståelsen hjälper dig att släppa taget om sådant du samlat på dig under din existens och som inte längre fyller någon funktion. Likväl som vi alla har sidor vi gärna skulle vilja bli vän med, så har vi också sidor som vi kanske vill stärka och utveckla. 

Det råder tystnadsplikt inom gruppen!

  • Datum - Onsdag 25 aug, 1 sep, 8 sep, 22 sep, 29 sep.

  • Tid - Klockan 18.00 - ca 20.30 

  • Plats - Min lokal på Hönekullavägen 21, Mölnlycke (samma byggnad som Colorama)

  • Pris - 1.900 kr, inkl. 100 kr i anmälningsavgift. Kursavgiften på 1.800 kr kan delas upp på två månader som då meddelas i samband med din anmälan.

Du anmäler dig via e-post till annika@annikagranlund.se eller genom att använda kontaktformuläret som du hittar här.

Jag väljer att arbeta med mindre grupper för att kunna ge mer tid åt varje enskild deltagare. Jag är dock flexibel och kan enkelt öppna upp för fler grupper om den första gruppen blir fullbokad.

Åldersgräns 18 år. 

Anmälningsavgift återbetalas ej. Kursavgift återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.