Intuitiv & medial utveckling - Nya datum för våren 2021

Med tanke på rådande pandemi kan jag ej i skrivande stund avgöra hur många deltagare som får en plats på kursen till våren. Jag vill också påminna om att vi tillsammans kan stävja detta virus och få det under kontroll genom att följa gällande restriktioner. Jag skulle tro att vi alla vill ha vår vanliga vardag tillbaka. 

Alla har vi en inneboende kraft inom oss som vägleder oss genom livet, nämligen intuitionen. Vi får också vägledning från de guider och hjälpare vi har runt omkring oss. Genom att utveckla din intuition & medialitet stärks inte bara kommunikationen till dessa hjälpare, du stärker även din egen tillit.

I denna kurs får du lära dig att tolka den information du får till dig via din intuition och andra mediala kanaler samt hur du kan använda dig av den i din vardag. Inga förkunskaper krävs, varje deltagare utgår från den plats där var och en befinner sig i sin personliga och andliga utveckling. 

Den här kursen är för dig som är nyfiken och vill prova på olika sätt att få kontakt med intuitionen och någon av de guider du har. Fokus kommer att ligga på din intuitionsutveckling men vi kommer även att prova på länkning, dvs andekontakt. Vi inleder med en meditation för att förbereda kropp och sinne för dagens övningar. Personlig och andlig utveckling går hand i hand och genom att gå den här kursen kommer du automatiskt också att utvecklas och lära känna dig själv på ett djupare plan. 
Sista kurstillfället är det diplomutdelning. 

Kursinnehåll - Meditation, möt din guide, intuitiva övningar, symboltolkning, tarot och andra kort för vägledning, att läsa av auran, psykometri, länkning. Kursinnehållet är inte ristat i sten då jag använder mig av min intuition för att skapa kurstillfället. 

Datum & tid - Lördag 24 apr - 8 maj - 22 maj - 5 jun - 12 jun. Klockan 11:00 - 14:00

Plats - Mölnlycke yoga och meditationcenter. Rådastocksvägen 1, Mölnlycke.

Pris - 2.800 kr, inkl. 200 kr i anmälningsavgift. Kursavgiften på 2.600 kr kan delas upp på två månader. Meddelas i samband med din anmälan.  

Du anmäler dig via e-post till annika@annikagranlund.se eller genom att använda kontaktformuläret som du hittar här Efter din anmälan får du ett svarsmail av mig med en bekräftelse och betalningsuppgifter. 

  • Begränsat antal platser. Din plats säkras genom betald anmälningsavgift.
  • Anmälan är bindande. Anmälningsavgift återbetalas ej. Kursavgift återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.