Intuitiv & medial utveckling - Nya datum för hösten 2020

Alla har vi en inneboende kraft inom oss som vägleder oss genom livet, nämligen intuitionen. Vi får också vägledning från de guider och hjälpare vi har runt omkring oss. Genom att utveckla din intuition & medialitet stärks inte bara kommunikationen till dessa hjälpare, du stärker även din egen tillit.

I denna kurs får du lära dig att tolka den information du får till dig via din intuition och hur du kan använda dig av den i din vardag. Inga förkunskaper krävs, varje deltagare utgår från den plats där var och en befinner sig i sin personliga och andliga utveckling. 

Den här kursen är för dig som är nyfiken och vill prova på olika sätt att få kontakt med intuitionen och någon av de guider du har. Fokus kommer att ligga på din intuitionsutveckling men vi kommer även att prova på länkning, dvs andekontakt. Vi inleder med en meditation för att förbereda kropp och sinne för dagens övningar. Personlig och andlig utveckling går hand i hand och genom att gå den här kursen kommer du automatiskt också att utvecklas och lära känna dig själv på ett djupare plan. 

Kursinnehåll - Meditation, möt din guide, intuitiva övningar, symboltolkning, tarot och andra kort för vägledning, att läsa av auran, psykometri, länkning. Kursinnehållet är inte ristat i sten då jag använder mig av min intuition för att skapa kurstillfället.

Tid & Plats - Lördag 17 okt - 31 okt - 14 nov - 28 nov - 12 dec. Klockan 12:00 - 15:00
Mölnlycke yoga och meditationcenter. Rådastocksvägen 1, Mölnlycke.

Pris - 2.500 kr. Möjligheten finns att dela upp beloppet i två delbetalningar. 

Du anmäler dig via e-post till annika@annikagranlund.se eller genom att använda kontaktformuläret som du hittar här 

Begränsat antal platser - med gott om avstånd till varandra.