Gruppregressioner - Nya datum för hösten 2020

Det här är en personlig och andlig utvecklingskurs som samtidigt verkar terapeutiskt.  För att få ut så mycket som möjligt av den här kursen bör du ha mediterat tidigare.

Vi träffas under 5 lördagar då vi gör besök i barndom, tonår, delpersonligheter, tidigare liv. Den femte och sista regressionen låter jag ligga öppen och anpassar den efter gruppen, det kan t.ex bli ett besök i liv mellan liven, progression eller en gruppversion av Resan. 

Precis som i en enskild regression kommer du här i kontakt med sådant som idag kanske hindrar dig på olika sätt i livet. Du får en förståelse för vad som format dig till den du är. Du kan också komma i kontakt med sådant som du kanske gömt undan och stängt om i ditt inre. Kanske du är nyfiken på var, när och hur du skaffade dig de talanger och kunskaper du bär med dig idag? I det efterföljande samtalet delar alla med sig av sin upplevelse till gruppen. Du får här en möjlighet att rensa ut lite av sådant du har samlat på dig under livet och som inte längre fyller någon funktion eller skapat blockeringar hos dig.

I mån av tid kommer vi även att använda oss av tarot och andra vägledningskort som ett verktyg för att fördjupa kontakten med vårt inre jag. 

Det råder tystnadsplikt inom gruppen! 

Tid & Plats
Lördag 15 aug - 29 aug - 5 sep - 19 sep - 3 okt
Klockan 12:00 - 15:00
Mölnlycke yoga och meditationcenter. Rådastocksvägen 1, Mölnlycke.

Pris - 2.500 kr. Möjligheten finns att dela upp beloppet i två delbetalningar.

Du anmäler dig via e-post till annika@annikagranlund.se eller genom att använda kontaktformuläret som du hittar här 

Begränsat antal platser