Gruppregressioner - Återkommer hösten 2021

Det här är en personlig och andlig utvecklingskurs som samtidigt verkar terapeutiskt.  För att få ut så mycket som möjligt av den här kursen bör du ha mediterat tidigare.

Vi träffas under 5 lördagar då vi gör besök i barndom, tonår, delpersonligheter, tidigare liv. Den femte och sista regressionen låter jag ligga öppen och anpassar den efter gruppen, det kan t.ex bli ett besök i liv mellan liven, progression eller en gruppversion av Resan. 

Precis som i en enskild regression kommer du här i kontakt med sådant som idag kanske hindrar dig på olika sätt i livet. Du får en förståelse för vad som format dig till den du är. Du kan också komma i kontakt med sådant som du kanske gömt undan och stängt om i ditt inre. Kanske du är nyfiken på var, när och hur du skaffade dig de talanger och kunskaper du bär med dig idag? I det efterföljande samtalet delar alla med sig av sin upplevelse till gruppen. Du får här en möjlighet att rensa ut lite av sådant du har samlat på dig under livet och som inte längre fyller någon funktion eller skapat blockeringar hos dig.

I mån av tid kommer vi även att använda oss av tarot och andra vägledningskort som ett verktyg för att fördjupa kontakten med vårt inre jag. 

Det råder tystnadsplikt inom gruppen! 

Datum & tid - Planerar att starta till hösten 2021

Plats - Mölnlycke yoga och meditationcenter. Rådastocksvägen 1, Mölnlycke. 

Pris - 2.800 kr, inkl. 200 kr i anmälningsavgift. Kursavgiften på 2.600 kr kan delas upp på två månader. Meddelas i samband med din anmälan.  

Du anmäler dig via e-post till annika@annikagranlund.se eller genom att använda kontaktformuläret som du hittar här Efter din anmälan får du ett svarsmail av mig med en bekräftelse och betalningsuppgifter.

  • Begränsat antal platser. Din plats säkras genom betald anmälningsavgift.
  • Anmälan är bindande. Anmälningsavgift återbetalas ej. Kursavgift återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.