Medial Utveckling

En Kurs för dig som vill prova på olika informationstekniker. passar utmärkt för både nybörjaren och den som vill damma av sin förmåga.

Alla människor har en inneboende kraft inom sig som vägleder oss genom livet, nämligen intuitionen. Vi får också vägledning från de guider och hjälpare vi har runt omkring oss. Genom att utveckla din intuition och medialitet stärks inte bara kommunikationen till dessa hjälpare, du stärker även din egen tillit. Den här kursen är för dig som är nyfiken och vill prova på olika sätt av högre kommunikation.

Tecknen från dina guider och ditt högre jag finns överallt runt omkring dig. De finns i molnen, i naturen, i artikeln du läser, i dina drömmar etc. Du får vägledning från dig själv (intuition), från olika ljusvarelser och kära bortgångna. Andevärlden är fenomenal på att finna vägar till att förmedla sig, men det är ju inte alltid man förstår att den goda idén, bilden i molnet eller att den lite märkliga känslan där hemma kommer från någon som har något att förmedla.

Att lära sig att tolka symboliken i det man får till sig är viktigt för att förstå innebörden i budskapet. Information plockar vi upp med hjälp av våra inre sinnen genom att vi tar emot inre bilder, hör ett ord eller en fras i huvudet, känner en doft eller smak, man kan även ta emot förnimmelser i den fysiska kroppen. Ibland vet man bara, man har en inre känsla. Dina sinnen och din tillit är de verktyg du behöver för kommunikation på ett högre plan. Varje person är unik och var och en tar emot information på olika sätt. Samtliga sinnen används inte alltid för andlig kommunikation, det beror dels på var i ens utveckling man befinner sig. Ofta har man ett eller två sinnen som är mer framträdande än andra, men i takt med den egna utvecklingen kan fler vägar öppnas upp. Du får lära dig olika kommunikationstekniker för att finna vilket sätt som passar dig bäst.

Vi inleder med en meditation för att förbereda oss inför dagens övningar. Personlig och andlig utveckling går hand i hand och genom att gå den här kursen kommer du automatiskt också att utvecklas och lära känna dig själv mer på ett djupare plan.

Inga förkunskaper krävs, varje deltagare utgår från den plats där var och en befinner sig i sin personliga och andliga utveckling. Vi träffas 3 tim/ggr under 6 söndagar. Sista kurstillfället är det diplomutdelning.

Kursinnehåll - Meditation, möt din guide, intuitiva övningar, symboltolkning, tarot och andra kort för vägledning, att läsa auran, psykometri, länkning. Kursinnehållet är inte ristat i sten då jag använder mig av min intuition för att skapa kurstillfället.

  • Datum vår 2023: Söndag 19 feb, 5 mar, 19 mar, 2 apr, 16 apr, 7 maj FULLT!

  • Datum höst 2023: Planering pågår

  • Tid: Klockan 10.00 - 13.00

  • Plats: Min lokal på Hönekullavägen 21, Mölnlycke (samma byggnad som Colorama)

  • Kostnad: 2.800 kr, inkl. 100 kr i anmälningsavgift. Kursavgiften på 2.700 kr kan delas upp på två månader som då meddelas i samband med din anmälan.

Du anmäler dig via e-post till annika@annikagranlund.se eller genom att använda kontaktformuläret som du hittar här. Uppgifter om hur och när betalningen sker får du av mig efter överenskommen bokning. Anmälningsavgift betalas först när du fått din plats bekräftad av mig.

Jag väljer att arbeta med mindre grupper, men är flexibel och kan enkelt öppna upp för en grupp till om den första gruppen blir fullbokad.

Åldersgräns 18 år.

Det råder tystnadsplikt inom gruppen.

Anmälan är bindande. Anmälningsavgift återbetalas ej. Kursavgift återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.