Om mig

Jag har alltid varit högsensitiv, det förstår jag idag men förstod inte det som barn. Vid mitt barndomshem fanns en alldeles speciell plats i trädgården där det växte en gammal Oxel. Detta var under 70-talet. Under trädet växte det Gullvivor och Pärlhyacint, en mycket vacker plats som jag kände en sorts respekt för. Där stod en annorlunda sten bland blommorna, en sten som min mor tyckte mycket om. Stenen var avlång och stod upprätt. Jag kände av att det fanns ett väsen i den stenen, ett kvinnligt väsen. Jag minns att jag pratade med henne och hon pratade med mig. Naturen har alltid betytt mycket för mig, det är där jag hämtar den kraft och styrka jag behöver.
Jag växte upp och någonstans på vägen förlorade jag den speciella kontakt som många små barn har till naturen och andevärlden. Men så under senare delen av 1990-talet följde jag med min moster på en storseans och kände genast att detta var något för mig. Jag började läsa böcker om andevärlden och intresset bara växte. Sen följde några sorgsna år mellan 2000 - 2002 då tre närstående gick över till andra sidan. Det tog ett tag att resa sig igen från det och samtidigt lade jag mitt andliga intresse på hyllan.
År 2006 blev jag mamma till en underbar liten kille. I samband med att han kom till världen började jag ana att det fanns andar i min närhet. Lampor blinkade, några USB-minnen for ut ur en hylla och landade en bit ut på golvet, datorn slogs på eller av, tomma rottingstolar knarrade som om någon satt där…
Mitt intresse för det andliga tog ny fart och jag besökte storseanser igen och läste bok efter bok om andevärlden och medialitet. Jag började att meditera och förstod snart vikten av att meditera regelbundet. Meditationen gav mig nyckeln till Mitt Sanna Jag. Jag ville veta mer och efter några år i böckernas värld sökte jag mig till kurser där jag kunde få den praktiska övning som böckerna inte kunnat ge mig.
I kursen De 20 Stegen med Anette Johansson, Kungälv, lärde jag känna mitt symbolspråk och några av mina guider. Intuitionen växte sig starkare och jag upplevde andevärlden tydligare. Min personliga och andliga utveckling tog ett stort kliv framåt och De 20 stegen kom att betyda mycket för mig på flera olika sätt.
I maj månad 2015 gick jag min första kurs i mentalt mediumskap hos Hasse Nyander, Göteborg. Jag visste från första stund att jag valt rätt kurs och kursledare. Min utveckling tog fart på allvar och det gick snabbt! Den 27 januari 2018 blev jag certifierad i mentalt mediumskap & medial coachingterapi. Under den här tiden kände jag att jag ville ha fler verktyg att använda mig av i mitt arbete att hjälpa andra att hitta sin väg, sitt inre, det ledde till att jag utbildade mig till regressionserapeut hos Anette Johansson, Kungälv. Jag blev diplomerad 3 juni 2018.
Min personliga väg fortsätter och jag finner ständigt nya intressanta områden att växa i.
Mina guider, samt nära och kära som lever i andra dimensioner, är alltid redo att hjälpa mig med olika saker eller leda mig åt rätt håll i mina frågor och funderingar. Alla människor har en skara av guider omkring sig som inte vill annat än att vi ber om deras hjälp och vägledning. I deras dimension finns bara ljus och kärlek, som de mer än gärna vill dela tillsammans med oss som kämpar på med våra jordeliv.

 Annika Granlund