Tarotstjärna via e-post

Mina tarotkort har många gånger hjälpt både mig själv och andra i de olika livssituationer man kan hamna i. Ibland fastnar man i sina egna funderingar och vet inte vilket ben man ska stå på. Har du funderingar kring boende, relationer, kärlek, sysselsättning eller annat? Tarotkorten kan hjälpa dig att se på din fråga från en annan vinkel, hjälpa dig att fatta ett beslut eller att göra ett val.

Din stjärna kan beröra upp till tre olika områden eller frågeställningar. Jag har behövt sätta en gräns för hur många frågor en stjärna kan innehålla på grund av att det annars blir ganska energikrävande.

Ett tips till dig är att frågan bör vara så tydlig som möjligt, då får du ett tydligare svar.

Har du framtidsfrågor? Tänk på att framtiden inte är ristad i sten, den är föränderlig. Framtiden formas av de val och de handlingar vi gör i nuet.

Med i din beställning av tjänsten Tarot - svar via E-post, anger du ditt för- och efternamn samt födelsedatum, ÅÅMMDD. Obs! Ej personnr!

Kostnad: 350 kr

Bokas via e-post till annika@annikagranlund.se eller genom att använda kontaktformuläret som du hittar här. Uppgifter om hur och när betalningen sker får du av mig efter överenskommen bokning.